Vse kategorije
EN

Domov>Izdelki>Serija peči za sintranje

Pokrov
Prilagojena izjemno hitra hladilna tlačna peč za sintranje

Prilagojena izjemno hitra hladilna tlačna peč za sintranje


Razvita je bila posebna tlačna peč z ločljivostjo 2MPa z izjemno hitro funkcijo hlajenja, ki ustreza zahtevam po toplotni obdelavi cementiranega karbida.
Primerno za izdelavo gradientno cementirane karbida.
Posebej primeren za sintranje CNC vložkov in toplotno obdelavo rudarskih karbidnih orodij. Lahko zmanjša hlapnost kobalta in na površini cementiranih karbidnih vložkov ustvari približno 50 μm nefaznega sloja, da doseže dobro žilavost in visoko trdnost lepljenja s prevleko, kar lahko močno izboljša žilavost proti zrušitvi in ​​rezalno dobo prevleke vložki.

Kontaktiraj nas
Feature

funkcije
The extra-fast cooling for  function is added on the basis of sinter HIP furnace.
Hlajenje s 1400 ℃ na 100 ℃ v manj kot 2 urah s polnim polnjenjem.
Krajši čas hlajenja, večja storilnost.

Precise Measurement & Control
Dvojno delujoč sistem s samodejnim upravljanjem in prijaznim računalniškim vmesnikom. Uporabite visoko natančno merilno tehnologijo, da zagotovite tlak, temperaturo, pretok in druge parametre pod natančnim nadzorom. Celovita funkcija varnostnega kopiranja podatkov. Podpira daljinsko upravljanje, oddaljeno diagnostiko in vzdrževanje sistema.

Visokokakovostni material valja
Izjemno dolga življenjska doba izolacijska komora iz trdega ogljikovega filca z notranjo oblogo iz CFC. Obdelan pri temperaturi nad 2000 ℃, z visoko trdnostjo in dobro izolacijsko zmogljivostjo. Sistem za zaznavanje upora lahko pravočasno zazna okvaro ogrevalnega sistema in se izogne ​​poškodbam lupine peči in izolacijske komore.

Tehnični parametri

1

2

POVPRAŠEVANJE